Reaktor Satellite

Reaktor Satellite

0.00

As Reaktor Amsterdam has begun to grow, they needed a small space inside one of their client's campuses. This project was truly all about the team members, and their needs. They were there to work closely with their client and execute daily.  The on-site team was composed of mostly developers, so the focus was on the basic uses they had for the space and the health of the working environment and providing for a bit of relaxation (or at least a good coffee).  So the basic pieces of the spaces came together as customised adjustable tables, brainstorming space, coffee counter and comfy couch. The lighting was also changed to improve the comfort of the team. We had to take into consideration that the team might move again, and made sure that all of the furnishings could be taken down, dismantled and reinstalled at the next space.  The team has continued to grow, and other colleagues from Reaktor and the client are able to work with the team, so once again, small updates and changes have been made as the other projects with Reaktor progressed.  One of Reaktor’s favourite graphic designers from Helsinki, Jutta Kivilompolo helped out with the ‘Lynx’ poster, and the space was complete.

Add To Cart